İSTANBUL / PENDİK - Ercan Görür İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı 104. yılında coşkuyla kutladık. Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sevgi, umut ve neşe dolu günler geçirmesi dileğiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Nis

2024 Ocak, Şubat, Mart ayları Bilanço

Şbt

Kurs öğrencilerimizle vapur gezisi yapıldı.İstanbul'un tarihi ve kültürel özellikleri tanıtıldı.

Şbt

Akıl ve zeka oyunları atölyemizde öğrencilerimiz öğretmenlerimiz rehberliğinde farklı zeka oyunlarını keşfederek analitik düşünme becerisi kazanmaktadır.

Ock

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Yunus Emre ve Mehmet Akif Ersoy  ile ilgili pano çalışmaları, hikaye yazma ve anlatma etkinlikleri yapıldı.

Ara

Okulumuzun tanıtım filmini izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Okulumuzun Youtube kanalını bu bağlantıdan takip edebilirsiniz.